Details, Fiction and prefabrik ev

Wiki Article

Villa tipi bir evde oturmak isteyenler prefabrik ev modelleri arasından seçim yaparak yıllar boyunca hayalini kurdukları standartta bir evin sahibi olabiliyorlar.

Ayrıca, prefabrik evlerin bazı bölgelerde yerel inşaat standartlarına uygun olması zor olabilir.

Güvenli ve sakin bir hayatın anahtarı olan bu evler, gereksinimlerinize ve taleplerinize uygun olarak tasarlanır. Tek katlı ev modelleri ve iki katlı modeller arasından seçiminizi yaparak iç ve dış tasarımını, oda sayısını, oda metrekarelerini, peyzaj planlamasını istediğiniz gibi yaptırabilirsiniz.

lasik Tasarım: Geleneksel bir ev tasarımını yansıtan 2 katlı prefabrik evler, genellikle önde bir girişe, alt katta oturma odası ve mutfak, üst katta ise yatak odalarına sahip olabilir. Dış cephe tasarımında ahşap, çelik veya diğer prefabrik malzemeler kullanılabilir.

Kişi esaslı olarak ifade edilen bu yapılar aynı zamanda da kullanılan yapı malzemesine göre de değişmektedir. Firmamız sizlerin isteklerine göre talep edilen sipariş üzerine prefabrik ev yapmaktadır.

Prefabrik ev modelleri aynı zamanda balkonlu, teraslı gibi pek çAlright şekilde olabilmektedir. Bütün modeller kullanıcılarına başlıca şu avantajları sağlamaktadır:

Prefabrik ev cıvata kırklareli prefabrik ev modelleri somunlu ve geçmeli yapı sisteminin verdiği avantajlar sökülerek farklı yerlerde tekrar kurulum yapılabilir.

Duvardan çatıya özel kullanılan izolasyon malzemeleri ve uygulamalarıyla iklimlendirme enerji tasarrufu sağlar.

Kampanyalı Prefabrik ev fiyatları her firmada özellik olarak değişmektedir. Fakat biz firma olarak diğer tekirdağ prefabrik ev fiyatları firmalardan ayrı kampanyalı evlerimizde 2.

Prefabrik evler Fileırtınaya ve Rüzgara 80 km/h dayanıklı yapılardır fakat daha üst bir fileırtına ve rüzgar esecek bir bölgeye yapılacaksa ekstra bir mukavvemet kazandırılması gerekmektedir bu konuda da yerin rüzgarını müşteri tekirdağ prefabrik ev bizlere bildirirse bununla alakalı ekstra çalışma yapılmaktadır.

Prefabrik villa lüks konut beklentilerini en iyi tasarım ergonomisi ve tekirdağ prefabrik ev enerji verimliliği performansında karşılayacak tarzda geliştirilmiştir.

İoffer Ev & Prefabrik Evim & Idealmod & Prefabrikbiev markalarımız sadece Türkiye değil dünyanın her yerine eşsiz prefabrik ev modelleri bir hizmet sağlamaktadır.

Prefabrik evinizin firma tarafından kurulumu sonrası şap işlemlerini gerçekleştirdiğinizde firmadan boyacı randevunuzu almayı unutmayın.

Taşıyıcılarında çOkay az yer kaplayan çelik metallerin kullanıldığı prefabrik ev içi genişliğiyle yaşayan herkese ferahlık verir.

Report this wiki page